Kroon Groningen

De Kroon vestiging in Groningen was voorheen KNAAP BV. KNAAP BV is in 1994 door Kroon overgenomen. De locatie is niet veranderd, het pand bevindt zich nog steeds aan de Koningsweg 35 in Groningen.

Deze vestiging is een A-vestiging. Dit houdt in dat er een breder assortiment te vinden is dan bij de andere vestigingen, zo beschikt Kroon Groningen over een bos & tuin afdeling met de nieuwste machines. Verder heeft Kroon Groningen een Klinkklaar shop. Dit is de grootste toonzaal van hang- en sluitwerk in Noord Nederland.

In deze vestiging werken acht personen waarvan één gespecialiseerd in hang en sluitwerk in de Klinkklaar shop. Tevens zijn er twee monteurs aanwezig voor de afdeling bos & tuin. Gemiddeld zijn deze personen al twintig jaar in dienst. Dit zorgt ervoor dat de klant goed geholpen kan worden en er veel kennis aanwezig is over de aanwezige producten.

Kroon Groningen is open op werkdagen tussen 07:30 en 17:00. Op zaterdag is deze vestiging geopend tussen 09:00 en 12:00. Ons telefoonnummer is 050 544 5252.

Bereikbaar via mailadres: info@kroon.nl. !