Referenties

Koopmans Verf in Marrum laat personeel schoenen van Bata Industrials aanmeten
Kroon heeft in samenwerking met Sjef van Schaijk van Bata Industrials bij Koopmans Verf in Marrum een dag georganiseerd waarbij de voeten van al het personeel in de productiehal is opgemeten. Na het opmeten werden indien nodig adviezen gegeven over de geschikte schoenen, maar ook over inlegzolen, steunzolen of andere benodigdheden. Dit natuurlijk om blessures of ander leed te voorkomen. Dit alles gebeurde in de Bata Adapt bus. Heeft u interesse in het laten aanmeten van schoenen? Neem dan contact op met Kroon via 0598-858585 of mail naar: info@kroon.nl.

Sluitplan 26 locaties voor St. Groninger Huis
Groninger Huis is een typische plattelandscorporatie in Noord- en Noordoost Groningen met ruim 4300 woningen in de gemeenten Appingedam, Midden-Groningen, Oldambt en Delfzijl. Als kleine corporatie, maar wel met een uitgestrekt werkgebied, is Groninger Huis ambitieus, gedreven en innovatief. Dat is zichtbaar in projecten op het gebied van duurzaamheid en dorpsvernieuwing. Hierbij zoeken wij proactief de samenwerking met andere partijen en mobiliseren én bundelen wij onze krachten. We stellen hoge eisen aan onszelf, maar verwachten dat ook van onze stakeholders en partners en dagen hen uit om hetzelfde te doen. De grote hoeveelheid verschillende mechanische cilinders en een End of Life Cycle toegangscontrole systeem op in totaal 26 locaties van het Groninger Huis in Hoogezand Sappemeer maakte het wenselijk om het sleutelbeheer flexibeler en beter beheersbaar te maken. In samenwerking met Kroon mocht DOM Nederland een nieuw digitaal en mechanisch sluitsysteem monteren en turn key opleveren. De sleutel tot succes is de DOM ENiQ ClipTag. Deze innovatie maakt het mogelijk om met één medium zowel mechanische als elektronische deuren te openen. Centrale deuren voor bewoners zijn voorzien ENiQ AccessManager wandlezers. Minder vaak gebruikte als bergingsdeuren, werkkasten, technische en schoonmaakruimtes zijn voorzien van elektronische deurbeslagen ENiQ Guardian of ENiQ Pro cilinders. De vele verschillende mechanische cilinders op locaties zijn vervangen door één sluitsysteem in het DOM ixHT profiel wat het overzicht en beheer een eenvoudiger maakt.

PBM webshop – kleding management systeem – Adam & Partners
Adam & Partners is een technisch uitzendbureau en is actief in voornamelijk industriële branches als de Petrochemie, Olie- en Gasindustrie, Energie en de Food sector. Daarnaast leveren zij ook vakmensen in bijvoorbeeld de bouw en de schilders branche. Adam & Partners is een bemiddelaar tussen de werknemer en werkgever. Binnen korte tijd zijn zij uitgegroeid tot een gerenommeerde en solide werkgever in Noord- en Oost Groningen. Daarbij hebben zij een jonge en ambitieuze visie op de maatschappij en de markt binnen de technische sectoren. De vraag naar technisch en gekwalificeerd personeel is de laatste jaren sterk toegenomen en daarin zijn zij niet stil blijven staan. Binnen de uitzendbranche in onze regio wordt Adam & Partners gezien als betrouwbaar, meedenkend, flexibel inzetbaar en zeer geleerd in hun vak. Kroon BV heeft samen met Adam & Partners een PBM-webshop gemaakt en ontwikkeld. Adam & Partners heeft in verschillende gesprekken met ons aangegeven wat de wensen waren en wij hebben dit omgezet in een PBM-webshop op maat. Adam & Partners bestelt zijn persoonlijke beschermingsmiddelen in volle tevredenheid via de PBM-webshop.

De Isabellakazerne
De Isabellakazerne is een voormalig kazerne (1917-1993) gelegen aan de Reutsedijk in Vught, genoemd naar Isabella van Spanje (1566-1633). In de eerste helft van de jaren 90 werden op het terrein vluchtelingen opgevangen, onder meer uit voormalig Joegoslavië. Daarna heeft het COA een akkoord bereikt met de gemeente Vught om er een asielzoekerscentrum te vestigen. Sinds 2013 is het kazernecomplex tijdelijk in gebruik door studenten, bedrijven en horeca. Kroon levert al jaren lang de cilinders en sleutels, tegenwoordig leveren wij dit aan VPS Nederland, zij leveren maatwerk op het gebied van leegstandbeheer en –beveiliging. VPS beveiligt, beheert en onderhoudt leegstaand vastgoed, bouwterreinen en ontwikkellocaties. Daarbij zijn zij innovatief, deskundig en gericht op de wensen van hun klanten. VPS Nederland is onderdeel van de VPS Group, Europees marktleider op het gebied van leegstandbeheer, onderhoud en beveiliging. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 30.000 objecten en heeft ruim 1.800 medewerkers in dienst. www.vps-nl.com.

De Hoven
De Hoven wil mensen een goede leefomgeving bieden, een luisterend oor, aandachtig oog en helpende hand. Ze zien graag dat de bewoners het goed hebben in de laatste fase van hun leven, op hun eigen wijze en samen met familie en naasten.
De Hoven vindt het belangrijk dat ouderen ook als ze in een van de locaties komen wonen hun eigen gewoontes kunnen blijven houden. Dat zij er toe blijven doen en met hun familie en vrienden kunnen blijven omgaan zoals ze dat gewend waren. De Hoven verleend zorg vanuit 7 locaties in Noord-Groningen. Kroon heeft De Hoven de afgelopen jaren voorzien van het Salto elektronische toegang controle systeem op meer dan 100 deuren, dit wordt nog steeds uitgebreid. Kroon ondersteunt bij het onderhoud van het Salto systeem.

Leger des Heils in het Noorden
Kroon voorziet de Technische Dienst van het Leger des Heils in het Noorden van het Land van het totale Kroon assortiment. Wij hebben het Leger des Heils de afgelopen 10 jaar voorzien van Salto elektronische beslagen, geocilinders en wandlezers op ca. 500 deuren. Kroon geeft advies over en verleent service op het Salto toegangscontrolesysteem.

Werkplaats/kantoren Moedt bouwbedrijf
Moedt bouwbedrijf is al méér dan 75 jaar een vakkundig allround partner in de bouw. Opdrachtgevers, architecten, adviseurs en overheden kenmerken Moedt bv als flexibel, slagvaardig, meedenkend en creatief. Het veelzijdige familiebedrijf heeft in Noord-Nederland veelvuldig hun kwaliteit mogen bewijzen in grote en kleinere bouwprojecten. Kroon heeft het sluitplan mogen leveren voor de nieuwe werkplaats + kantoren. Hierbij heeft Moedt bouwbedrijf gekozen voor een keersleutelsysteem van Dom. De DOM ix Gamma keersleutels kunt u draaien, zoals u wilt: hij past altijd. Heel erg handig en vriendelijk voor uw zakken, maar ook zeer comfortabel! U heeft als huiseigenaar geen grote sleutelbos meer nodig. Ongeacht of het om de voordeur, appartementsdeur, kelderdeur, raamkruk, brievenbus- of garageslot gaat – bij het innovatieve sluitsysteem DOM ix Gamma heeft u met slechts één sleutel alles onder controle!

Stichting buitensport Uithuizermeeden.
Kroon heeft voor het project SBU, RVS deurbeslag en een Salto toegangscontrole systeem geleverd.
Bouwbedrijf Veldman uit Uithuizermeeden heeft alles gemonteerd en Kroon was verantwoordelijk voor de installatie en ondersteunt bij het onderhoud van het Salto systeem.

PBM webshop – kleding management systeem – Moekotte Veendam B.V.
De Moekotte Engineering en Installatie Groep vindt haar oorsprong in Enschede en is in het jaar 1966 opgericht door de heer H.R. Moekotte. Inmiddels is de Moekotte Groep, met vestigingen in Enschede, Apeldoorn, Veendam en Münster (Dl) een grote speler op het gebied van de Industriële ICT, Panelen- en Modulenbouw en Elektrotechniek. Kroon BV heeft voor Moekotte een PBM-webshop gemaakt. Moekotte bestelt zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) via de PBM-webshop. In de PBM- webshop kun je als bedrijf zelf bepalen of elke werknemer zelf mag bestellen of dat een beperkt aantal mensen dit doet. Ook kun je zelf bepalen of elke werknemer alles mag bestellen of slechts een beperkt assortiment.
Voor u als beheerder van de webshop zijn alle details inzichtelijk, de beheerder heeft overzicht over het verbruik per afdeling of werknemer, alles is bijna mogelijk.

Vue Bioscopen
Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden, deze worden of zijn inmiddels voorzien van EVVA cilinders geleverd door EVVA partner Kroon BV, de cilinders worden opgenomen en geplaatst door Van der Graaf beveiligingstechniek uit Groningen. Er is gekozen voor het EPS systeem, snelle levering en uitstekend geschikt voor uitgebreide sluitsystemen.

Het Hart van Drenthe
Midden in boswachterij ‘Hart van Drenthe’ bevindt zich, aan het Oranjekanaal, Bungalowpark Het Hart van Drenthe. Het is een kleinschalig maar ruim opgezet bungalowpark met geschakelde en vrijstaande bungalows. Ideaal voor jonge gezinnen, wandelaars, fietsers en liefhebbers van rust en ruimte. Hier is gekozen alle bungalows te voorzien van het EVVA EPS systeem, de modulaire cilinders worden snel geleverd, de gecertificeerde nabestelde sleutels zijn zelfs binnen 48 uur leverbaar. Alle leveringen via Kroon BV Hoogezand.

Sluitplan Damsterdiepgarage Groningen.
De Damsterdiepgarage in Groningen is op 5 maart 2015 uitgeroepen tot de beste parkeergarage van Nederland en dat is niet voor niks. Deze garage in het centrum van Groningen is goed bereikbaar vanaf de ringweg komende uit de richtingen Assen, Winschoten en Duitsland. De garage ligt op loopafstand van de Grote Markt, de Martinitoren, de Herestraat, de Stadsschouwburg en het UMG in Groningen. Parkeergarage Damsterdiep is een prettige en veilige garage. De garage is goed verlicht en er zijn camera's aanwezig. Door middel van licht projectie op het plafond wordt er kunst op de plafonds geprojecteerd, waarmee de garage maximaal inzet op de beleving van de bezoeker.
Kroon BV heeft hier een EVVA 3KS sluitplan geplaatst, dit is een systeem met een keersleutel en SKG***

Hesco Bouw & Gemeente Vlagtwedde (Westerwolde), werk MFA Sellingen.
Uitbreiding EVVA DPI sluitplan en leveren hang- en sluitwerk.In Sellingen bouwde Hesco Bouw in opdracht van de gemeente Vlagtwedde een multifunctionele accommodatie met sporthal. Wij hebben van de toenmalige gemeente Vlagtwedde de opdracht gekregen het sluitplan op te nemen en te leveren. Het hang-en sluitwerk hebben wij geleverd aan Hesco Bouw.

Sluitplan voor SCA Hygiëne products
SCA werkt samen met het Japanse Unicharm, in Hoogezand zijn 500 medewerkers werkzaam. Kroon BV heeft jarenlange ervaring in het adviseren en opstellen van sluitplannen. Samen met de klant is gekozen voor het EPS systeem waarin rekening is gehouden voor nog forse toekomstige uitbreidingen. Vanaf de A7 is het nieuwe distributiecentrum van SCA in Hoogezand duidelijk zichtbaar. Hier liggen voornamelijk incontinentiematerialen van TENA en Libero up&go luiers opgeslagen.

Sluitplan voor winkelcentrum de Hooge Meeren
De Hooge Meeren is met circa 100 winkels en een winkeloppervlakte van ruim 23.000 m2, al vele jaren het stadshart van Hoogezand. het is één van de grootste overdekte winkelcentra van noord Nederland.Winkelcentrum de Hooge Meeren is hét adres voor al uw boodschappen of om gewoon lekker te winkelen. Het winkelcentrum is gezellig en veelzijdig, van supermarkt tot speciaalzaak, er is een keuze voor iedereen.De klant heeft een keuze gemaakt voor het EVVA ICS systeem vanwege de robuuste keersleutel. Er is hierbij gekozen voor Kroon BV als regionale hand- en sluitwerk partner.

Sluitplan voor VV Sellingen
VV Sellingen is een kleine vereniging met ca 200 leden. Het eerste elftal is dit seizoen via de nacompetitie gepromoveerd en gaat vanaf volgend seizoen in de 4e klasse spelen.
De vereniging huurt de velden van de gemeente maar heeft de kantine incl. kleedkamers in eigen beheer. VV Sellingen maakt gebruik van het EVVA sluitplansysteem FPSxp. Door dit systeem is het mogelijk om met 1 systeem mensen gericht toegang te geven tot alleen die ruimten die ze nodig zijn. Dit voorkomt dat iedereen overal toegang heeft of dat mensen met meerdere sleutels rondlopen. Wij zijn erg tevreden met dit sleutelplan van Kroon BV. Binnen de vereniging hebben we afgesproken dat we mensen laten tekenen voor ontvangst van een sleutel zodat we exact weten welke sleutels in omloop zijn en dat diegene er ook verantwoordelijk voor is.
Voor VV Sellingen heeft Kroon een EVVA sluitplansysteem FPSxp mogen leveren.

Sluitplan voor Yarden Uitvaartzorg Oosterhout
Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Door de loop van de jaren heen zijn er veel sleutelsystemen in gebruik genomen, meestal werd bij nieuwbouw de keus voor het merk aan de aannemer overgelaten. Inmiddels is er een duidelijke keus gemaakt voor EVVA. Met de mensen die verantwoordelijk zijn voor alles wat met techniek te maken heeft voor alle Yarden vestigingen, is er een groot sluitplan ontworpen waarin rekening is gehouden met een hoofdsleutel voor alle vestigingen. Er is gekozen voor het modulaire systeem EPS, cilinders zijn gemakkelijk in lengte aan te passen en/of om te bouwen naar enkele, dubbele of knopcilinders. Voor de levering heeft Yarden gekozen voor Kroon BV te Hoogezand, kennis en snelle levering (en reactie tijd) waren hierin van doorslag, inmiddels zijn er diverse vestigingen voorzien van het nieuwe EVVA systeem.
Voor Yarden in Oosterhout heeft Kroon een complex sleutelsysteem mogen leveren in samenwerking met sleutelleverancier EVVA.