Over Kroon B.V.

Over ons

KROON B.V.

Is een technische groothandel opgericht in 1908. KROON is gespecialiseerd in de levering van hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, gereedschappen, machines, klimmaterieel, bos en tuin en PBM aan de bouw, industrie en scheeps- en jachtbouw. KROON is ISO gecertificeerd volgens de 9001 norm. Zie 9001:2015 certificering hier.


Aan onze klanten leveren wij uitsluitend met A-merk producten. (GSV, RC, Fastmount, Forresti en Suardi, Nemef, Lips, Assa Abloy, Dorma, GTV, Saba, Bison, Hettich, Isolamin, Premec, Ha-Eff en vele andere A-merk leveranciers.) Juist door het selecteren van A-merk leveranciers kunnen wij de beste kwaliteit garanderen aan onze klanten.


Vestigingen

Ons bedrijf bestaat uit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Onze hoofdvestiging (en centraal magazijn) is gesitueerd in Hoogezand. Van hieruit worden de verkoop, inkoop en logistiek georganiseerd, bevoorraden wij onze overige 10 vestigingen en beleveren wij onze klanten. Bij onze overige vestigingen in Groningen, Veendam, Winschoten, Stadskanaal, Emmen, Coevorden, Assen, Meppel, Sneek en Heerenveen kunt u tevens een gedeelte van ons assortiment afhalen. Bekijk hier het overzicht van onze vestigingen.