Opsial

Opsial: Uw vertrouwde partner in veiligheid en kwaliteit

Met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan twee decennia, heeft Opsial een onbetwiste reputatie opgebouwd als dé standaard voor kwaliteit in persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding. Gedurende al die jaren hebben we voortdurend gestreefd naar innovatie en perfectie, met als resultaat een gevarieerd en groeiend assortiment aan hoogwaardige producten die de veiligheid en het welzijn van professionals op de werkvloer waarborgen.

In ons jaarlijks uitbreidende assortiment vindt u een uitgebreide selectie aan essentiële persoonlijke beschermingsmiddelen. Of u nu behoefte heeft aan betrouwbare veiligheidsbrillen die uw ogen beschermen tegen schadelijke elementen, stevige werkschoenen die uw voeten veilig en comfortabel houden, duurzame handschoenen die uw handen beschermen bij elke taak, solide helmen die uw hoofd veiligheid bieden, of hoogwaardige werkkleding die u zowel comfort als bescherming biedt - Opsial heeft het allemaal.

Wat ons onderscheidt van de rest is onze voortdurende toewijding om professionals op de werkvloer een ongeëvenaarde ervaring te bieden. We gaan verder dan alleen het voldoen aan de normen en standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Bij Opsial streven we er voortdurend naar om deze normen te overtreffen en onze klanten te voorzien van producten die voldoen aan de hoogste eisen.

Of u nu werkt in de bouw, de industrie, de gezondheidszorg of een andere sector waar veiligheid en bescherming van vitaal belang zijn, u kunt vertrouwen op Opsial als uw betrouwbare partner. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de meest veeleisende omstandigheden en situaties. Met Opsial kunt u met een gerust hart uw werkzaamheden uitvoeren, wetende dat u wordt beschermd door hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen die zijn ontworpen met uw veiligheid en comfort in gedachten.

Kies voor Opsial en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en bescherming die wij bieden. Sluit u aan bij de duizenden tevreden professionals die dagelijks vertrouwen op Opsial voor hun persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding. Samen streven we naar een veiligere, comfortabelere en productievere werkomgeving.

OPSIAL WERKHANDSCHOENEN 4131 HANDLITE 200 G MT.11 ( a 1 PR )

Werkhandschoenen Opsial Handlite 200 G P701353 Voor licht en precisiewerk in droge en vervuilde omg..

€0,00

OPSIAL WERKHANDSCHOEN KYOSAFE 620N NITRILE 4X42B 10 ( a 1 PR )

Opsial werkhandschoenen - Kyosafe 620N - nitril TDM B - maat 10 Handschoen gebreid in KYORÈNE ® -ve..

€0,00

OPSIAL VEILIGHEIDSBRIL OP'CLEAN HELDER NML ( a 1 st )

Opsial veiligheidsbril - OpClean - anti-kras/damp - Helder - met doorschijnend frame incl. koord Im..

€0,00

OPSIAL WERKHANDSCHOEN SPIDER CUT 4X43CP 10 ( a 1 PR )

Opsial werkhandschoenen - Spider cut 5 - polyethyleen - 13 gauge - maat 10 Geel gebreide handschoen..

€0,00

Waarom Opsial?

Kies Opsial voor hoogwaardige werkhandschoenen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van snijweerstand en slijtvastheid. Ze zijn geschikt voor verschillende industrieën, inclusief glasverwerking, en bieden beschermingsniveaus van B tot F. Onze handschoenen zorgen voor maximaal comfort, zijn bestand tegen contactwarmte en hebben handige functies zoals touch screen bediening en hoge vingergevoeligheid.
Waarom kiezen voor Opsial werkhandschoenen?

 • Hoogste snijweerstand en slijtvastheid.
 • Breed inzetbaar in diverse industrieën, inclusief glasverwerking.
 • Beschermingsniveaus B tot F.
 • Maximale soepelheid en comfort.
 • Bestand tegen contactwarmte.
 • Modellen met touch screen functionaliteit en hoge vingergevoeligheid.

Opsial is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige veiligheidsbrillen levert voor diverse industrieën en toepassingen. Met een focus op kwaliteit en functionaliteit biedt Opsial een uitgebreid assortiment veiligheidsbrillen die voldoen aan de strengste normen en richtlijnen. Of je nu werkt in de bouw, industrie, laboratoriumomgeving of een andere veeleisende sector, Opsial heeft de perfecte veiligheidsbril voor jou. Met geavanceerde materialen, innovatieve ontwerpen en aandacht voor comfort en ergonomie, zorgt Opsial ervoor dat je ogen optimaal beschermd zijn tijdens je werkzaamheden. Kies voor Opsial en ga voor veiligheid zonder compromissen.

Voordelen van een Opsial veiligheidsbril:

 • Uitstekende bescherming tegen impact, stof, chemicaliën en meer.
 • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.
 • Comfortabel ontwerp voor langdurig gebruik.
 • Breed assortiment voor verschillende toepassingen.
 • Optische helderheid voor onbelemmerd zicht.
 • Stijlvol en professioneel design.

Opsial biedt een uitgebreid assortiment ademhalingsbescherming voor diverse werkomgevingen en risicosituaties. Als een vertrouwd merk staat Opsial bekend om zijn hoogwaardige ademhalingsmaskers die optimale bescherming bieden tegen schadelijke stoffen, deeltjes en dampen. Met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen zorgt Opsial ervoor dat ademhalingsbescherming comfortabel en effectief is, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Of je nu werkt in de bouw, chemische industrie, gezondheidszorg of een andere sector, Opsial heeft de juiste ademhalingsbescherming om de veiligheid en gezondheid van jou en je team te waarborgen.

Voordelen van Opsial ademhalingsbescherming:

 • Hoogwaardige bescherming tegen schadelijke stoffen.
 • Comfortabel en ergonomisch ontwerp.
 • Betrouwbare kwaliteit volgens normen en richtlijnen.
 • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te passen.
 • Brede selectie van maskers voor verschillende behoeften.
 • Professionele ondersteuning en klantenservice.

Opsial biedt een uitgebreide collectie werkschoenen die optimale bescherming en comfort bieden in veeleisende werkomgevingen. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid levert Opsial werkschoenen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Of je nu werkt in de bouw, industrie, logistiek of een andere sector, Opsial heeft de juiste schoen voor jou. Met geavanceerde materialen, innovatieve ontwerpen en aandacht voor ergonomie, zorgen Opsial werkschoenen voor een goede pasvorm, grip en bescherming. Kies voor Opsial en ervaar comfortabele en betrouwbare voetbescherming tijdens je werkdag.

Voordelen van Opsial werkschoenen:

 • Uitstekende bescherming tegen gevaren op de werkplek.
 • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.
 • Comfortabele pasvorm en ergonomie.
 • Antislip eigenschappen voor veiligheid op gladde oppervlakken.
 • Stijlvolle en professionele uitstraling.
 • Diverse keuze aan stijlen en specificaties.

Opsial biedt een uitgebreid assortiment hoofdbescherming voor diverse werkomgevingen en risicosituaties. Met een focus op veiligheid en comfort levert Opsial hoogwaardige helmen die voldoen aan strikte normen en richtlijnen. Of je nu werkt in de bouw, industrie, energie, of een andere sector waar hoofdbescherming essentieel is, Opsial heeft de juiste helm voor jou. Met geavanceerde ontwerpen, verstelbare pasvorm en duurzame materialen, zorgt Opsial ervoor dat je hoofd optimaal beschermd is tegen impact, vallende objecten en andere gevaren. Kies voor Opsial en werk met gemoedsrust, wetende dat je veiligheid voorop staat.

Voordelen van Opsial hoofdbescherming in een beknoptere vorm:

 • Uitstekende bescherming tegen hoofdgerelateerde gevaren.
 • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.
 • Comfortabele pasvorm en verstelbaarheid.
 • Ventilatiesystemen voor koelte en comfort.
 • Breed scala aan helmen voor diverse toepassingen.
 • Verbeterde zichtbaarheid door opvallende kleuren en reflecterende elementen.