Werkkleding en PBM

Werkkleding en PBM's

Uitstraling van personeel is een belangrijke eerste indruk. Bij Kroon bieden we vele merken werkkleding met de beste materialen welke lang meegaan. Ook bieden we een groot assortiment PBM's aan welke onder meer uit hoofd-, gelaats-, adem-, oog-, gehoor-, hand- en voetbescherming bestaan.

Om al deze middelen efficiënt te beheren hebben we het 'webshop op maat' systeem bedacht.

Webshop op maat

Kroon biedt een eenvoudige manier om de werkkleding en PBM's van medewerkers te beheren in de vorm van een webshop op maat.

Functionaliteiten van een webshop op maat

U kunt 24/7 inloggen in uw eigen, op maat gemaakte webshop en vervolgens een overzicht van werknemergegevens opvragen en bestellingen plaatsen. Bij alle producten staat gedetailleerde informatie over de werkkleding en PBM's.

  • Assortiment naar eigen wens samen te stellen
  • Instelbare limieten per medewerker/functiegroep/productgroep
  • Afrekenen op basis van punten of bedragen
  • Verschillende afleveradressen zijn mogelijk, per medewerker kan een pakket worden verzameld en verzonden
  • Uitgebreid en snel zoeken via filters of artikelnummers

Afrekenmogelijkheden

Het systeem biedt vele instelbare opties als het gaat om afrekenen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om werknemer A 100 punten per jaar te geven. Hiermee kan deze werknemer zelf bepalen wat hij of zij nodig heeft binnen het puntenbudget in een eigen account.

Eigen assortimentskeuze

Naast kleding en PBM's kunnen ook andere producten worden toegevoegd zoals bijvoorbeeld schroeven en gereedschappen. Bij Kroon heeft u de keuze uit meer dan 20.000 producten om een eigen assortiment samen te stellen in uw eigen webshop op maat.

Bedrukken van werkkleding

Naast het leveren van werkkleding en PBM's kunnen we de kleding ook professioneel en snel bedrukken met de nieuwste technologie. Dit doen we in eigen beheer op één van onze locaties. Zowel kleine als grote hoeveelheden zijn mogelijk. Wanneer een medewerker een nieuw T-shirt of ander kledingstuk besteld kunnen wij deze snel bedrukken zonder dat dit lange levertijden oplevert.

Voor het bedrukken van werkkleding hebben we het logo nodig met bijbehorende kleurnummers en de gewenste locatie op het kledingstuk. Dit kan ook samen worden bepaald met onze PBM-specialist.

Verder biedt KROON passessies aan in één van onze vestigingen of op locatie voor al het personeel. Deze gegevens worden door ons bewaard zodat nieuwe kledingstukken snel kunnen worden besteld. Eventueel kunnen we op locatie dan ook direct otoplastieken op maat aanmeten.

Merken werkkleding
Merken werkschoenen
Merken PBM's