Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten en oplossingen.

Slijpservice

U kunt uw te slijpen materiaal naar één van de KROON vestigingen brengen waarna KROON zal zorgen dat dit geslepen wordt.

Elke vestiging heeft vaste dagen waarop het verzamelde slijpwerk richting de slijper gaat. Exact de week daarna komt het geslepen materiaal weer retour naar de vestiging van KROON waarna u het of kunt afhalen bij één van onze vestigingen of kunt laten bezorgen door KROON.

Klik hier voor meer informatie

Elektronische toegangscontrole

KROON beschikt over jarenlange ervaring in zowel mechanische als elektronische toegangscontrole voor alle branches. Wilt u uw bedrijfspand of gebouw voorzien van elektronische toegangscontrole en deze openen doormiddel van een tag/druppel of een mobiele telefoon? Of wilt u toch liever met een mechanische sleutel afsluiten welke verwerkt is in een veilig sluitplan? KROON heeft voor elke situatie een oplossingen en kan op locatie deskundig advies hierover geven. Wilt u volledig ontzorgt worden?

KROON kan ook de montage in en implementatie verzorgen. Zo weet u zeker dat het systeem compleet functioneel en gebruiksklaar wordt opgeleverd. Een toegangssysteem in welke vorm ook heeft onderhoud nodig.

Klik hier voor meer informatie

Keuringen

KROON kan u volledig ontzorgen op het gebied van inspectie en keuringen. Hierbij kunt u denken aan;

  • Het laten uitvoeren van reparatie/onderhoud van uw gereedschappen en machines.
  • Jaarlijkse keuringen laten uitvoeren door KROON.
  • Mogelijkheid tot registratie van al uw gereedschappen per locatie/per bus in een database/portal.
  • Vanuit deze database/portal kunnen managementrapportages opgesteld worden.
  • 1 aanspreekpunt voor al uw keuringen. (elektrische gereedschappen, klimmaterieel, valbeveiliging, verband/EHBO dozen, oogspoelflessen en brandblussers).

Klik hier voor meer informatie

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer is een breed begrip waarin verschillende/uiteenlopende interpretaties kunnen zijn.

Bij voorraadbeheer streeft men naar een optimale voorraad. Een goede voorspelling van de vraag houdt voorraadkosten laag en onze servicelevel zo hoog mogelijk.

Klik hier voor meer informatie

Beheer van werkkleding en PBM

Bent u op zoek naar een systeem voor het beheer van werkkleding en/of persoonlijke beschermingsmiddelen? Dan kan KROON u hierbij ondersteunen op een eenvoudige manier. Hierbij zijn vele opties, bijvoorbeeld betalen in punten binnen een vastgesteld budget per werknemer.

Kroon biedt een breed scala aan kledingoplossingen en merken binnen elk budget.

klik hier voor meer informatie

Otoplastieken

KROON beschikt over gecertificeerde specialisten voor het aanmeten van otoplastieken.
Blootstelling aan lawaai is niet alleen hinderlijk, maar kan zelfs leiden tot blijvend gehoorverlies. Het gehoorverlies is niet meer te herstellen, daarom is de juiste bescherming van het gehoor heel erg belangrijk.

Deskundig aanmeten van de otoplastieken door een KROON specialist zorgt voor een optimale pasvorm en draagcomfort.

Klik hier voor meer informatie

Projectenafdeling

KROON beschikt over een eigen projectenafdeling waarbij we u maximaal kunnen ondersteunen en ontzorgen al vanaf de calculatiefase.

KROON kan hierin als totaalleverancier (leveren van deuren inclusief hang- en sluitwerk en montage) u adviseren.

KROON kan u volledig ontzorgen vanaf het opstellen van een deurenstaat tot de montage van de deuren, het hang- en sluitwerk en het opgestelde sluitplan. Dit betekent voor de aannemer dus maar 1 aanspreekpunt.

Klik hier voor meer informatie

Magazijnbeheer

In overleg met u wordt het assortiment en de voorraadhoogtes van uw werkvoorraad bepaalt. KROON kan bij de inrichting van uw magazijn assisteren en adviseren om gezamenlijk te komen tot het juiste assortiment en werkvoorraad zodat u niet misgrijpt.

Tijdige en complete leveringen zijn hierin essentieel. Voorraden en levertijden/levermomenten zullen vooraf voor elke klant apart op maat vastgelegd worden.

Ook kunnen we voor grote projecten een magazijncontainer plaatsen op de bouwplaats. Voor grotere klanten kunnen wij ook de voorraad in de werkbus beheren.

Scan-app

Wilt u snel en eenvoudig bestellen?

Gebruik dan onze nieuwe Kroon Scan app, scan het product en u kunt deze eenvoudig bestellen met uw eigen webshop account. Ook kunnen we een scanboek aanleveren voor het snel bestellen van de meest gebruikte artikelen. Hier is geen speciale apparatuur nodig. De streepjescodes zijn scanbaar met uw eigen telefoon.

Klik hier voor meer informatie

Sleutels en sluitplannen

Op elke vestiging kunnen we direct en voordelig een nieuwe sleutel bijmaken voor zowel particulieren als bedrijven. Dit kan tijdens onze openingstijden. Heeft u een sleutel met certificaat? Neem dan het certificaat mee naar de winkel.

Verder kunnen we een cilinder gelijksluitend maken zodat u slechts 1 sleutel nodig heeft om alle gewenste deuren te kunnen openen.

Naast het bijmaken van sleutels maken we ook complete sluitplannen.