Bos en Tuin

Bent u als particulier of professional op zoek naar kwalitatief goed bos, tuin en park gereedschap? Bij Kroon vind u zowel online als in onze vestiging Groningen een ruim assortiment bos en tuinmachines en accessoires, tuingereedschap voor graven, snoeien en zagen, zaagbeschermingskleding, benzine en olie voor uw tuinmachines.

Daarnaast kunt u terecht voor onderhoud en reparatie in de locatie Groningen.

In de online shop en op locatie kunt u tevens terecht voor gehoorbescherming, werkschoenen en laarzen, en andere PBM artikelen.

Kroon: dealer van Husqvarna, Honda en Makita

Voor Kroon maakt het niet uit of uw tuin groot is of klein: wij leveren de juiste machine passend in uw budget. We hebben gekozen voor gerenommeerde merken en leveren tuinmachines van Husqvarna en Makita. Hiernaast leveren we pompen en generatoren van Honda. Onze kennis van Bos en Tuin machines en gereedschappen maken ons tot een vertrouwde en gewaardeerde leverancier.

Wij geven gerichte adviezen en denken met u mee over wat voor u de beste machine kan zijn.

Onze vakkundige medewerkers behandelen uw garanties, reparaties en onderhoud. We zien u graag in onze Bos en Tuin vestiging.

Uitgelicht: Robotmaaiers

Geen tijd om te grasmaaien? Wij hebben de oplossing! Kies voor een Robotmaaier (ook wel: automower) uit ons assortiment in de webshop of maak uw keuze in onze vestiging. Ga naar ons assortiment Robotmaaiers >>

Uitgelicht: Zitmaaiers

Een groot gazon en u wilt dit toch netjes houden? Dan is een Zitmaaier een uitkomst. Bekijk onze Zitmaaiers in onze vestiging of online.
We vertellen u graag meer >>


Husqvarna Voorjaarsfolder

De nieuwe voorjaarsfolder is uit met daarin onder ander de nieuwste robotmaaiers, zitmaaiers, gazonmaaiers, benzineduwmaaiers, heggenscharen, trimmers, bosmaaiers, graskantentrimmers, kettingzagen en alleszuigers.

Uiteraard zijn deze machines bij ons te verkrijgen!

De voorjaarsfolder is te lezen door op de afbeelding te klikken.

De genoemde prijzen in deze folder zijn inclusief BTW.


Webshop Bos en Tuin

Bezoek onze webshop. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 050 5445258 of laat een bericht achter.


Bos en tuin Kroon Groningen

In onze vestiging aan de Koningsweg 35 in Groningen staat ons team van de afdeling bos en tuin klaar om u te helpen met uw keuze voor de juiste machine voor uw tuin maar ook de gereedschappen, brandstoffen, kleding, en beschermingsmiddelen. Natuurlijk leveren we ook fluisterstille accumachines.

In onze werkplaats kunt u uw machines laten onderhouden of repareren. Ook daar treft u onze deskundige medewerkers.

De locatie van onze Bos en Tuin afdeling (Kroon Groningen)

Openingstijden en contact:

DHL servicepunt - Bij deze vestiging kun je DHL pakketten ophalen, verzenden en retourneren. Het servicepunt is geopend gedurende de openingstijden van de betreffende vestiging, te herkennen aan het DHL logo.


Kroon Koerier! Nieuws! Blijf op de hoogte!

We geven regelmatig een brochure uit, deze brochure is gevuld met nieuws, acties en wetenswaardigheden.

Wilt u de Kroon Koerier ontvangen? Vul dan uw email adres in klik op Aanmelden.