Vending machines

Dé slimme oplossing voor de distributie van PBM’s en verbruiksartikelen

Digitale en contactloze distributie

Industriële verbruiksartikelen, zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, handgereedschappen of machines met onregelmatige en onvoorspelbare benodigdheden, spelen een cruciale rol in de kostenefficiëntie en werking van uw bedrijfsproces.

Een verbeterde controle over de uitgifte van verbruiksartikelen tijdens werkzaamheden is dan ook een logisch gevolg. Om productiestops te minimaliseren en de prestaties van werknemers te optimaliseren, zijn de juiste gereedschappen en PBM dagelijks in de juiste oplage nodig. Gezien de huidige situatie met betrekking tot het tekort aan PBM op korte- en lange termijn is een doordacht voorraad- en gebruiksbeheer noodzakelijk.

Door het gebruik van de KROON Vendingmachine en de bijbehorende software wordt de beschikbaarheid van uw assortiment optimaal en het verbruik inzichtelijk. Zo behoudt u maximale controle over de voorraad en het gebruik van PBM, verbruiksartikelen en nog veel meer.

WAAROM DE KROON VENDINGMACHINE

Volledige controle over verbruiksartikelen
Toename van operationele omzet en uptime
Verminderen van voorraad -en aanverwante kosten
Altijd een digitaal overzicht van uw voorraad

Bevorderen van een digitaal voorraadbeheer

Keuze van aantallen
Bepaal het aantal producten per afdeling, functie of per werknemer.

Efficiënt beheer van gebruikersrechten
Elke gebruiker wordt geïdentificeerd aan de hand van zijn badgenummer. Elk gebruikersprofiel wordt ingevuld met de artikelen en hoeveelheden die afgehaald mogen worden.

Structuur en inhoud van rapporten
Elke uitgave wordt geregistreerd in een online platform. Zo kunnen de verbruiksstatistieken snel en makkelijk geraadpleegd worden. Rapportering kan per locatie/afdeling, per badge of personeelsnummer, per machine, per artikel, per periode.

Data exporteren
De gebruikersdata kunnen geëxporteerd worden naar spreadsheets of ERP.

Op afstand kan elke machine per locatie/afdeling, per badge of personeelsnummer, per artikel, per periode gemonitord worden.

VENDINGMACHINE OP MAAT GEMAAKT

De KROON Vendingmachine biedt een uitgebreid scala aan configuraties die zijn afgestemd op uw specifieke situatie. De modulaire architectuur maakt het mogelijk om meerdere units naast elkaar te installeren of op verschillende strategische punten te plaatsen.


Toename van operationele omzet en uptime.

De KROON Vendingmachine zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing doordat u in realtime op de hoogte bent van welke artikelen aangevuld moeten worden. Dankzij de mogelijkheid van KROON om de aanvulling van de machine op zich te nemen, kunt u zich richten op uw prioriteiten.

Het plaatsen van vendingmachines op strategische locaties in uw bedrijf (point-of-use) minimaliseert werkonderbrekingen tot een absoluut minimum.

De werkwijze:

  • De werknemer meldt zich aan via de badge.
  • Neemt het product of legt het terug.
  • Dankzij het point-of-use systeem kan de werknemer onmiddelijk terug aan de slag.
  • De werknemer kan ook bestellen of afhalen.


VERBETER EN STANDAARDISEER UW PROCES

  • Traceerbaarheid zorgt ervoor dat u altijd weet waar uw verbruiksmaterialen zijn, wie ze heeft genomen, voor welke activiteiten ze zijn gebruikt en hoeveel producten er zijn genomen.
  • Workflows en gebruikte materialen worden begrijpelijk dankzij data.
  • Voorraadbeheer wordt afgestemd op basis van effectief gebruik.

Verminderen van voorraad -en aanverwante kosten.

Het optimaliseren van de prestaties van uw PBM en verbruiksartikelen is van cruciaal belang.
Overmatig verbruik en verspilling vergroten het risico dat de juiste materialen niet beschikbaar zijn, wat kan leiden tot tekorten in essentiële middelen voor zowel de bescherming van uw werknemers tijdens het uitvoeren van uw activiteiten. Dankzij de KROON Vendingmachine wordt verspilling en overconsumptie effectief tegengegaan, waardoor werknemers altijd kunnen werken met de juiste materialen voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Reduceer het management -en aankoopproces

  • Bespaar kosten op het administratieve en logistieke niveau door het volledige proces van aankoop tot levering te digitaliseren.

Reduceer downtime

  • Producten zijn 24/7 ter beschikking waardoor downtime gereduceerd wordt.

Minimaliseer fraude en misbruik

  • Doordat de PBM, tools of verbruiksartikelen traceerbaar zijn, minimaliseert u fraude en misbruik tot een absoluut minimum.

Mogelijke opstellingen/combinaties vending machines.

Met de indeling van de vending machines zijn vele combinaties mogelijk. Meer dan we u hier kunnen tonen.
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@kroon.nl of 0598 85 85 85.