Toegangscontrole

KROON beschikt over jarenlange ervaring in zowel mechanische als elektronische toegangscontrole voor alle branches. Wilt u uw bedrijfspand of gebouw voorzien van elektronische toegangscontrole en deze openen doormiddel van een tag/druppel of een mobiele telefoon? Of wilt u toch liever met een mechanische sleutel afsluiten welke verwerkt is in een veilig sluitplan? KROON heeft voor elke situatie een oplossingen en kan op locatie deskundig advies hierover geven. Wilt u volledig ontzorgt worden?

KROON kan ook de montage in en implementatie verzorgen. Zo weet u zeker dat het systeem compleet functioneel en gebruiksklaar wordt opgeleverd. Een toegangssysteem in welke vorm ook heeft onderhoud nodig. Dit onderhoud kan KROON u uit handen nemen door een servicecontract op maat af te sluiten. KROON kan het dagelijks onderhoud maar ook het periodieke (jaarlijks) onderhoud verzorgen.

KROON is merkonafhankelijk en dealer van verschillende A-merken op het gebied van mechanische en elektronische toegangscontrole. Doordat KROON merkonafhankelijk is kunnen we voor elke situatie het juiste en gewenste product adviseren.


Eigen monteurs

Voor de plaatsing en onderhoud van alles op het gebied van toegang hebben we, in samenwerking met een zusterbedrijf, 25 eigen monteurs in dienst. Alle monteurs hebben vele onderdelen mee om direct onderhoud te kunnen plegen.

Deze monteurs worden regelmatig geschoold om zo de nieuwste systemen te kunnen plaatsen en onderhouden. Bij urgente storingen zijn we 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar.

Of het nu gaat om een enkel mechanisch slot of een compleet sluitplan met 75 toegangspunten, bij KROON bent u aan het goede adres.


Deurautomaten

Deurautomaten maken het binnengaan makkelijker en geven een verhoogd gevoel van veiligheid omdat de deur automatisch weer sluit. Deze deurautomaten leveren en monteren we dagelijks bij kantoren en zorginstellingen maar ook steeds vaker bij particuliere op leeftijd thuis.

In combinatie met een elektronisch slot of passcanner wordt de deur volledige automatisch geopend en even later weer gesloten. Tevens is het bij te houden welke ruimtes door wie worden geopend.

Mogelijkheden van elektronische toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole heeft veel voordelen, zo kun je exact bepalen wie wanneer in welke ruimte toegang krijgt. Verder is het beheren van sleutels voorbij. Wilt u medewerkers alleen toegang tot het gebouw geven tussen 08:00 en 17:00? Dit is eenvoudig in te stellen.

Mocht een medewerker het bedrijf verlaten dan kunnen tags of pasjes eenvoudig worden gedeactiveerd. Dit brengt een hoop gebruiksgemak met zich mee voor uzelf en voor uw medewerker.

Er zijn vele systemen beschikbaar bij KROON. Neem contact met ons op en samen bepalen we de meest geschikte oplossing. Hieronder alvast een selectie van de mogelijkheden:


Onze merken elektronische toegangssystemen

EVVA

AirKey maakt uw leven eenvoudiger en u onafhankelijker. Want met AirKey opent u deuren met uw smartphone, kent u sleutels toe via SMS en organiseert u online op heel eenvoudige wijze uw hele sluitsysteem. Daarmee biedt AirKey u voor commerciële en particuliere situaties een elektronisch sluitsysteem voor maximale vrijheid bij maximale veiligheid.

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY biedt een brede range van elektronische toegangsoplossingen die zonder bedrading aan de deur kunnen worden geïnstalleerd. Deze oplossingen voor draadloze toegangscontrole kunnen de bestaande beveiliging upgraden of een volledig nieuw toegangssysteem bouwen. U kunt kiezen tussen elektronische toegangscontrole op basis van programmeerbare sleutels en een systeem met smartcards of mobiele sleutels die op een smartphone zijn opgeslagen.

iLOQ

iLOQ is toonaangevend in de ontwikkeling van digitale en mobiele sluitsystemen. Onze batterij- en kabelvrije systemen zijn veilig en duurzaam en bieden betrouwbare toegang tot de gebouwen waren we wonen en werken.

DOM

DOM en Tapkey bieden je het beste van twee werelden. Met de digitale toegangscontrole producten van DOM Tapkey is er voor elke deursituatie een passende sluitoplossing. Het Tapkey-portfolio bestaat uit een brede selectie van digitale cilinders, deurbeslag, hangsloten, wandlezers en een lockerslot. Of je nu je gezin, kostbaarheden of je bedrijf wilt beschermen, met jouw veiligheid nemen wij geen enkel risico.

Salto

Het SALTO XS4 platform is een verzamelnaam voor een combinatie van sluitoplossingen, randapparatuur, software en door SALTO ontwikkelde stand-alone sloten in een netwerk zonder kostbare bekabeling. Voor iedere deur biedt het XS4 platform een geschikte oplossing.