Grizzly GO-WORK werktenten

GO-WORK

De GO-WORK is de ideale werktent om je spullen droog te houden en op te slaan. De werktent maakt zijn naam meer dan waar tijdens elke klus. Je zet het bijzonder snel en eenvoudig op, dankzij de scharniertechniek. De werktent neemt weinig ruimte in beslag en past dus met gemak in je bus.

Naast het gemak is de GO-WORK een topper als het aankomt op duurzaamheid. De tent is namelijk gemaakt voor de lange levensduur en daardoor een begrip in de bouw- en infrasector.

De GO-WORK werktent is verkrijgbaar in drie varianten, veel verschillende kleuren en prijsklassen. Elke type wordt met hetzelfde hoogwaardige tentdoek geleverd. Het verschil zit hem in de materialen van de frames.

Alle frames zijn in 4 hoogtes verstelbaar tot 217 cm.

Beschikbare afmetingen:
• 300 x 300 cm
• 300 x 450 cm
• 300 x 600 cm
• 400 x 400 cm

Beschikbare frames:

GOED
GO-WORK GEMOFFELD STAAL MET SMALLE VOET
De GO-WORK heeft een robuuste, zeshoekige staander van gemoffeld staal met een afmeting van 40 x 40 mm (1,2 mm wanddikte). De verbindingen zijn van robuust hamerslag nylon, dus niet van plastic polypropyleen.


BETER
GO-WORK40 ALUMINIUM MET SMALLE VOET
De GO-WORK40 heeft een zeer sterke zeshoekige, aluminium staander (2 mm wanddikte) met een afmeting van 40 x 40 mm.


BEST
GO-WORK50 ALUMINIUM MET BREDE VOET
De GO-WORK50 heeft een zeer sterke zeshoekige, aluminium staander (2 mm wanddikte), een afmeting van 50 x 50 mm en aluminium verbindingen.


GO-WORK WERKTENT WANDEN

Voor de GO-WORK werktent zijn drie soorten zijwanden verkrijgbaar: dichte wand, een wand met venster en een wand met ingang.


DICHTE WAND


WAND MET VENSTER


WAND MET INGANG


JE WERKTENT BEDRUKKEN

Het tentdoek is volledig op maat te bedrukken (dak en zijwanden) met elk gewenst dessin. De print wordt op 200 graden ingedrukt met een dye sublimation printer. Dit garandeert je een zeer hoogwaardige print. De werktent wordt binnen slechts drie weken met een perfecte pasmaat op het frame geleverd.

Informeer naar de mogelijkheden.

TENTDOEK LEVERBAAR IN DIVERSE KLEUREN

POLYESTER GECOAT DOEK
het 600d sterk polyester doek is in 4 kleuren leverbaar. Bij een grote afname is het doek in ieder gewenste kleur te produceren.

NIEUW! PVC DAKZEILEN
All Season Ribstop PVC dakzeilen voor een langere levensduur verkrijgbaar in 2 kleuren.


Bekijk hieronder de demonstratievideo.

Contact

Wilt u meer weten over de GO-WORK werktenten?

Neem dan contact met ons op via: 0598-85 85 85 of info@kroon.nl