Kroon krijgt vanaf 1 augustus een nieuw logo

Kroon krijgt een nieuwe identiteit: het bekende logo met de rode kroon en zwarte blokletters gaat veranderen in een modern logo met zwart en blauw. Vanaf 1 augustus worden website, briefpapier logo’s op vestigingen, belettering op bestel- en vrachtauto’s, enzovoort aangepast.Waarom gaat dit gebeuren?
Kroon is sinds een aantal jaren onderdeel van het Franse familiebedrijf Descours & Cabaud. Het concern Descours & Cabaud bestaat uit vele bedrijven met evenzoveel verschillende namen, logo's en kleuren. Om beter zichtbaar te maken welke bedrijven tot het Descours & Cabaud concern behoren is er besloten een nieuwe huisstijl voor alle bedrijven door te voeren. In Nederland gaan de (zuster)bedrijven DESTIL, DEXIS Netherlands en Wiek de Laat ook de vernieuwde huisstijl hanteren. 

Wat gaat er voor u veranderen? 

Voor u als vaste klant van Kroon zal er behalve de nieuwe huisstijl niet zoveel veranderen.

  • De Kernwaarden van Kroon “Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Vakkundig advies” zullen niet wijzigen.
  • De bankrekening, het KvK-nummer en de tenaamstelling Kroon BV zullen niet wijzigen. 
  • Kroon BV blijft onderdeel van Descours & Cabaud 


Kroon blijft “Uw partner voor bouw, industrie en scheepsbouw”. 


Mocht u nog vragen hebben over de wijziging in de huisstijl dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon of: 0598 858585 

Over Descours & Cabaud
Het Franse Descours & Cabaud (Lyon) acquireert vooral familiebedrijven. Dat is een van de redenen dat de overgenomen ondernemingen hun sterke (familie)naam veelal behouden. Na de overname van Kroon in 2016 opereren we nog steeds onder dit sterke merk in Nederland. Ook de visie lokaal groot en tegelijkertijd internationaal sterk brengt het moederbedrijf in de praktijk bij overnames. Net als Kroon zullen ook DEXIS, DESTIL en Wiek de Laat in de nieuwe visuele identiteit meegaan."