Nieuws

Volg Kroon op social media, klik op de afbeeldingen om rechtstreeks naar de social media van uw keuze te gaan


9 mei 2018

Op 14 mei opent onze 11e  Kroonvestiging aan de Apollo 2 te Heerenveen.

Op deze locatie was Destil / Laman Dexis gevestigd.


Om onze groei in het Noorden van Nederland kracht bij te zetten zijn we tot deze stap gekomen.

Voor onze klanten is dit een strategische plek tussen de vestigingen Sneek, Meppel en Groningen.

De vestiging is goed bereikbaar vanuit Heerenveen maar ook vanaf zowel de A7 als de A32.


Klanten van Destil en Laman Dexis kunnen nog steeds terecht bij de vertrouwde medewerkers. Dat wijzigt niet.

Klanten van Kroon worden van harte uitgenodigd kennis te maken met deze vestiging.


Later dit jaar volgt nog een officiele opening.

Kroon Heerenveen


8 mei 2018

Met Hemelvaart, donderdag 10 mei 2018, zijn we gesloten


Maar vrijdag zijn we weer gewoon geopend zoals altijd.8 mei 2018

Zaterdag 30 juni Kroon Assen gesloten ivm TT AssenIn verband met de TT op zaterdag 30 juni 2018  is de vestiging Assen die dag gesloten


3 april 2018

Binnenkort Kroon BBQ's!Vorig jaar zijn we ermee begonnen, en dit jaar gaan we er gewoon mee door.

Meer weten, of aanmelden? Klik hier!
3 april 2018

Mystery Mountain - Warming Up 19 april 


 MYSTERY MOUNTAIN IS VOOR IEDEREEN

Heb jij zin in een sportieve uitdaging en wil je bijdragen aan het goede doel? Dan is Mystery Mountain iets voor jou!

De extra uitdaging? Dat je pas een week voor vertrek hoort welke berg je gaat beklimmen! Je kunt deelnemen als fietser, mountainbiker, hiker of hardloper.

Met onze begeleiding gaat het je zeker lukken om boven te komen en je grenzen te verleggen. Wij zorgen dat alles geregeld is. Goede maaltijden, masseurs, mecaniciens en onderweg zorgen onze begeleiders dat je niets tekort komt!

Meer weten? Klik dan hier!


3 april 2018

Woensdag 18 april is er weer een Telesalesdag bij Kroon!


We hebben dan de merken: Illbruck, Fein, ITW en Flexovit in de aanbieding!

kijk voor alle informatie en om u aan te melden voor deze Telesalesdag op onze telesalespagina Klik hier


16 maart 2018

Nieuwsbrief Editie 1- maart 2018!

 

Nieuwsbrief Editie 1 - maart 2018

Telesales

Op 21 februari hebben wij de eerste succesvolle Telesalesdag van 2018 gehouden, wij willen onze klanten bedanken en kunnen melden dat Telesales bij Kroon steeds meer een begrip wordt. We hadden meer dan 50 Topaanbiedingen voor u van Bosch, Den Braven en Altrex. Tijdens de Telesalesdag streven wij ernaar om de beste prijs te hebben in de markt! U als klant kan zich ruim van tevoren aanmelden voor de Telesales, wanneer u zich hebt aangemeld bellen wij u op de dag zelf met de prijzen. De volgende Telesales ITW PaslodeTremco Illbruck en Fein wordt gehouden op woensdag 18 april. U kunt zich aanmelden op www.kroon.nl/telesales 
NK veldrijden SurhuisterveenDe klanten die zich hebben opgegeven voor het NK veldrijden in Surhuisterveen hebben kunnen genieten van een geweldig feest, u heeft samen met ons kunnen kijken naar dit wielerspektakel. De Promotrailer van Destil stond weer klaar met een hapje en een drankje. Over de gehele dag heeft u verschillende categorieën bij de mannen kunnen zien, nieuwelingen, amateurs, junioren, U23 en de Elite renners. Met als hoogtepunt van de dag de winst van Mathieu van der Poel bij de Elite renners. Wij hopen dat u heeft genoten en u bij het volgende evenement weer te mogen begroeten!
OtoplastiekenZoals reeds in december gemeld beschikt Kroon nu over gecertificeerde specialisten voor het aanmeten van otoplastieken. Vanwege de grote toeloop hebben we in Hoogezand een nieuwe ruimte ingericht om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij leveren zachte en harde otoplastieken. De zachte gehoorbescherming is gemaakt van zeer comfortabel flexibel materiaal. De oordoppen worden perfect afgewerkt met een transparante lak voor een nog beter draag-comfort. Vanwege het hoge comfort zijn zachte otoplastieken het meest geschikt voor alle toepassingen, ook voor slapen en zwemmen. De harde gehoorbescherming is vooral geschikt voor mensen die de gehoorbescherming op een dag vaak in en uit halen. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat het makkelijker in je oor glijdt. Harde oordoppen zijn ook gemakkelijker te reinigen. Ze worden dus ook gebruikt door mensen die werken met vuile handen, zoals olie of vetten. U kunt uw werknemers otoplastieken laten aanmeten bij één van onze Kroon filialen in Hoogezand, Groningen en Emmen of op verzoek bezoekt de Kroon specialist uw organisatie om de otoplastieken aan te meten en om een toelichting te geven. Mocht u vragen hebben over het aanmeten van otoplastieken, neem dan gerust contact met ons op via info@kroon.nl of 0598-858585 Klik hier voor de infopagina over otoplastieken. Dealerschap

Kroon is dealer geworden van het Japanse merk Sugatsune en het Zwitserse merk Sika. Wij hopen door de samenwerking met Sugatsune en Sika onze scheepsbouwklanten nog beter te kunnen bedienen. Het succes van Sugatsune is gebaseerd op de aandacht voor detail en op goede kwaliteit van hun producten. De klanten van Sugatsune verwachten betrouwbaarheid in combinatie met stijl. De meeste producten zijn gemaakt van roestvrijstaal en ontworpen voor extreme omstandigheden. Dit is waarom veel Sugatsune-producten worden gebruikt in veeleisende marine-of productie omgevingen en waarom ze populair zijn in de medische, farmaceutische en voedingsmiddelen industrie. Sika Marine systemen zijn ideaal voor gebruik in alle soorten boten en schepen, van kleine boten tot luxueuze zeiljachten, van motorboten tot cruiseschepen en van tankers tot snelle veerboten. De elastische lijm- en afdichtsystemen die Sika speciaal voor de jacht- en scheepsbouw heeft ontwikkeld, presteren uitstekend op de benodigde plaatsen. De uitgebreide productlijn beschikt over alles wat te maken heeft met egaliseren van dekken, lijmen van dekdelen, inrubberen van teakdeknaden, afdichten en verlijmen. Er is bovendien een volledig assortiment aan systemen voor dekbekleding, geluidreductie, trillingsdemping en brandvertraging. Deze systemen voldoen aan nieuwe standaarden met elementen als laag gewicht, hoge geluidreductie en thermische isolatie.Demo’sDe verkoopafdeling van Kroon heeft de eerste maanden van 2018 meerdere demo’s gevolgd om hun kennis op pijl te houden en u het juiste advies te kunnen geven. De volgende trainingen zijn gegeven: PKVW training, Sugatsune producttraining, Bosch machinetraining, DOM sluitplantraining, Berdal met Pandser EPDM en de firma Den Braven met kitten, lijmen en purschuimen. Ook heeft een deel van de verkoop een fabrieksbezoek gebracht aan Sika Nederland. Vernieuwde Kroon websiteDe vernieuwde website is sinds januari live! We hebben een aantal belangrijke veranderingen in de shop doorgevoerd. En we hopen dat u hiervan gebruik zult maken. Wat zijn de veranderingen voor u als klant? 
• U kunt zoeken m.b.v. filters. 
• De meeste artikelen hebben uitgebreidere informatie. 
• Een aantal artikelen hebben een 2de foto of technische tekening. 
• Er zijn nieuwe hoofdgroepen gedefinieerd (inclusief OP=OP en nieuwe artikelen). 
• U kunt uw eigen wachtwoord aanmaken en/of wijzigen. De nieuwe webshop blijft in ontwikkeling. 
Mocht u vragen, opmerkingen of verbeterpunten hebben kunt u mailen naar m.bos@kroon.nl BBQ vestigingen

Ook in 2018 barbeque time, hieronder vindt u de data en de vestiging waar het gaat gebeuren. 
Kleding webshopWe kunnen u melden dat de eerste PBM-webshops in bedrijf zijn. De klant bestelt zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) via de PBM-webshop. In de PBM- webshop kun je als bedrijf zelf bepalen of elke werknemer zelf mag bestellen of dat een beperkt aantal mensen dit doet. Ook kun je zelf bepalen of elke werknemer alles mag bestellen of slechts een beperkt assortiment. 
Voor u als beheerder van de webshop zijn alle details inzichtelijk, de beheerder heeft overzicht over het verbruik per afdeling of werknemer, alles is bijna mogelijk. We zijn op dit moment hard bezig om voor nog meer bedrijven webshops te bouwen, gericht op hun specifieke wensen. Dat wil zeggen de klant bepaalt wat voor assortiment erin komt. Nogmaals de voordelen: 
• U bepaalt het assortiment in de shop. 
• Wij regelen het hele bestelproces voor u. 
• U als beheerder heeft de volledige controle. 
• Aflevering op elk gewenst adres. Kroon referentiesOp de website van Kroon staan een aantal referenties, via de volgende link https://www.kroon.nl/kroon-referenties treft u de projecten aan waar wij succesvol betrokken bij waren. We zullen de komende tijd meerdere referenties gaan toevoegen. 


Kroon Koerier


De Kroonkoerier maart-april 2018 staat nu online, Klik hier om deze te bekijken. 16 februari 2018

Steigerconfigurator

Kroon beschikt ook over een steigerconfigurator, aan de hand hiervan kunt u het beste bepalen welke steiger voor u het meest geschikt is.

Klik op de afbeelding om naar de configurator te gaan