Nieuws

Volg Kroon op social media, klik op de afbeeldingen om rechtstreeks naar de social media van uw keuze te gaan


16 maart 2018

Nieuwsbrief Editie 1- maart 2018!

 

Nieuwsbrief Editie 1 - maart 2018

Telesales

Op 21 februari hebben wij de eerste succesvolle Telesalesdag van 2018 gehouden, wij willen onze klanten bedanken en kunnen melden dat Telesales bij Kroon steeds meer een begrip wordt. We hadden meer dan 50 Topaanbiedingen voor u van Bosch, Den Braven en Altrex. Tijdens de Telesalesdag streven wij ernaar om de beste prijs te hebben in de markt! U als klant kan zich ruim van tevoren aanmelden voor de Telesales, wanneer u zich hebt aangemeld bellen wij u op de dag zelf met de prijzen. De volgende Telesales ITW PaslodeTremco Illbruck en Fein wordt gehouden op woensdag 18 april. U kunt zich aanmelden op www.kroon.nl/telesales 
NK veldrijden SurhuisterveenDe klanten die zich hebben opgegeven voor het NK veldrijden in Surhuisterveen hebben kunnen genieten van een geweldig feest, u heeft samen met ons kunnen kijken naar dit wielerspektakel. De Promotrailer van Destil stond weer klaar met een hapje en een drankje. Over de gehele dag heeft u verschillende categorieën bij de mannen kunnen zien, nieuwelingen, amateurs, junioren, U23 en de Elite renners. Met als hoogtepunt van de dag de winst van Mathieu van der Poel bij de Elite renners. Wij hopen dat u heeft genoten en u bij het volgende evenement weer te mogen begroeten!
OtoplastiekenZoals reeds in december gemeld beschikt Kroon nu over gecertificeerde specialisten voor het aanmeten van otoplastieken. Vanwege de grote toeloop hebben we in Hoogezand een nieuwe ruimte ingericht om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij leveren zachte en harde otoplastieken. De zachte gehoorbescherming is gemaakt van zeer comfortabel flexibel materiaal. De oordoppen worden perfect afgewerkt met een transparante lak voor een nog beter draag-comfort. Vanwege het hoge comfort zijn zachte otoplastieken het meest geschikt voor alle toepassingen, ook voor slapen en zwemmen. De harde gehoorbescherming is vooral geschikt voor mensen die de gehoorbescherming op een dag vaak in en uit halen. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat het makkelijker in je oor glijdt. Harde oordoppen zijn ook gemakkelijker te reinigen. Ze worden dus ook gebruikt door mensen die werken met vuile handen, zoals olie of vetten. U kunt uw werknemers otoplastieken laten aanmeten bij één van onze Kroon filialen in Hoogezand, Groningen en Emmen of op verzoek bezoekt de Kroon specialist uw organisatie om de otoplastieken aan te meten en om een toelichting te geven. Mocht u vragen hebben over het aanmeten van otoplastieken, neem dan gerust contact met ons op via info@kroon.nl of 0598-858585 Klik hier voor de infopagina over otoplastieken. Dealerschap

Kroon is dealer geworden van het Japanse merk Sugatsune en het Zwitserse merk Sika. Wij hopen door de samenwerking met Sugatsune en Sika onze scheepsbouwklanten nog beter te kunnen bedienen. Het succes van Sugatsune is gebaseerd op de aandacht voor detail en op goede kwaliteit van hun producten. De klanten van Sugatsune verwachten betrouwbaarheid in combinatie met stijl. De meeste producten zijn gemaakt van roestvrijstaal en ontworpen voor extreme omstandigheden. Dit is waarom veel Sugatsune-producten worden gebruikt in veeleisende marine-of productie omgevingen en waarom ze populair zijn in de medische, farmaceutische en voedingsmiddelen industrie. Sika Marine systemen zijn ideaal voor gebruik in alle soorten boten en schepen, van kleine boten tot luxueuze zeiljachten, van motorboten tot cruiseschepen en van tankers tot snelle veerboten. De elastische lijm- en afdichtsystemen die Sika speciaal voor de jacht- en scheepsbouw heeft ontwikkeld, presteren uitstekend op de benodigde plaatsen. De uitgebreide productlijn beschikt over alles wat te maken heeft met egaliseren van dekken, lijmen van dekdelen, inrubberen van teakdeknaden, afdichten en verlijmen. Er is bovendien een volledig assortiment aan systemen voor dekbekleding, geluidreductie, trillingsdemping en brandvertraging. Deze systemen voldoen aan nieuwe standaarden met elementen als laag gewicht, hoge geluidreductie en thermische isolatie.Demo’sDe verkoopafdeling van Kroon heeft de eerste maanden van 2018 meerdere demo’s gevolgd om hun kennis op pijl te houden en u het juiste advies te kunnen geven. De volgende trainingen zijn gegeven: PKVW training, Sugatsune producttraining, Bosch machinetraining, DOM sluitplantraining, Berdal met Pandser EPDM en de firma Den Braven met kitten, lijmen en purschuimen. Ook heeft een deel van de verkoop een fabrieksbezoek gebracht aan Sika Nederland. Vernieuwde Kroon websiteDe vernieuwde website is sinds januari live! We hebben een aantal belangrijke veranderingen in de shop doorgevoerd. En we hopen dat u hiervan gebruik zult maken. Wat zijn de veranderingen voor u als klant? 
• U kunt zoeken m.b.v. filters. 
• De meeste artikelen hebben uitgebreidere informatie. 
• Een aantal artikelen hebben een 2de foto of technische tekening. 
• Er zijn nieuwe hoofdgroepen gedefinieerd (inclusief OP=OP en nieuwe artikelen). 
• U kunt uw eigen wachtwoord aanmaken en/of wijzigen. De nieuwe webshop blijft in ontwikkeling. 
Mocht u vragen, opmerkingen of verbeterpunten hebben kunt u mailen naar m.bos@kroon.nl BBQ vestigingen

Ook in 2018 barbeque time, hieronder vindt u de data en de vestiging waar het gaat gebeuren. 
Kleding webshopWe kunnen u melden dat de eerste PBM-webshops in bedrijf zijn. De klant bestelt zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) via de PBM-webshop. In de PBM- webshop kun je als bedrijf zelf bepalen of elke werknemer zelf mag bestellen of dat een beperkt aantal mensen dit doet. Ook kun je zelf bepalen of elke werknemer alles mag bestellen of slechts een beperkt assortiment. 
Voor u als beheerder van de webshop zijn alle details inzichtelijk, de beheerder heeft overzicht over het verbruik per afdeling of werknemer, alles is bijna mogelijk. We zijn op dit moment hard bezig om voor nog meer bedrijven webshops te bouwen, gericht op hun specifieke wensen. Dat wil zeggen de klant bepaalt wat voor assortiment erin komt. Nogmaals de voordelen: 
• U bepaalt het assortiment in de shop. 
• Wij regelen het hele bestelproces voor u. 
• U als beheerder heeft de volledige controle. 
• Aflevering op elk gewenst adres. Kroon referentiesOp de website van Kroon staan een aantal referenties, via de volgende link https://www.kroon.nl/kroon-referenties treft u de projecten aan waar wij succesvol betrokken bij waren. We zullen de komende tijd meerdere referenties gaan toevoegen. 


Kroon Koerier


De Kroonkoerier maart-april 2018 staat nu online, Klik hier om deze te bekijken. 


16 februari 2018

Woensdag 21 februari 2018 Telesalesdag!


Woensdag 21 februari is het weer zover, een nieuwe Telesalesdag van Kroon.
We bieden dan meer dan 50 topartikelen aan van Bosch, Den Braven en Altrex.
We streven ernaar om dan de beste prijs te hebben in de markt!
Ga naar www.kroon.nl/telesales bekijk de acties en geef u op via het formulier. Of stuur een mail naar: telesales@kroon.nl Wij bellen u dan op woensdag 21 februari.


16 februari 2018

Steigerconfigurator

Kroon beschikt ook over een steigerconfigurator, aan de hand hiervan kunt u het beste bepalen welke steiger voor u het meest geschikt is.

Klik op de afbeelding om naar de configurator te gaan18 december 2017

Vrijdag 22 december gewijzigde openingstijden!

Vrijdag 22 december zijn we eerder gesloten i.v.m. een kerstbijeenkomst!

De afhaalbalies zijn die dag van 07.30 - 09.00 uur geopend! 


18 december 2017

Overzicht gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen!

Datum
Open/gesloten
Openingstijden
Vrijdag 22 december 2017
Aangepaste tijden i.v.m. kerstbijeenkomst
07.30-09.00 uur
Zaterdag 23 december 2017
Geopend
09.00-12.00 uur
Maandag 25 december 2017
Gesloten

Dinsdag 26 december 2017
Gesloten

Woensdag 27 december 2017
Geopend
08.00-17.00 uur
Donderdag 28 december 2017
Geopend
08.00-17.00 uur
Vrijdag 29 december 2017
Geopend
08.00-17.00 uur
Zaterdag 30 december 2017
Geopend
09.00-12.00 uur
Maandag 1 januari 2018
Gesloten

Vanaf dinsdag 2 januari 2018 gelden de normale openingstijden

 

 


Nieuwsbrief nr. 2 - 14 december 2017

Kroon Fastmount Distributor of the year!Kroon is Fastmount distributeur Benelux en wij zijn uitgeroepen door Fastmount tot Distributor of the year! Deze prijs is ons overhandigd tijdens de Mets Amsterdam. De laatste keer dat ons deze eer te beurt viel was in 2015 en nu kunnen wij met trots zeggen dat wij wederom distributeur van het jaar zijn. Kijk voor meer informatie op www.fastmount.nlBeurzen


Kroon heeft in de maand november deelgenomen aan verschillende beurzen.
Dit waren de Europort Rotterdam, Mets Amsterdam en de promotiedagen Noord-Nederland in Groningen.Europort richt zich vooral op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten.

De Metstrade in de Rai Amsterdam is de grootste en meest bezochte B2B-show voor pleziervaartuigen, waarmee de maritieme industrie al decennia lang samenwerkt. Dit wereldwijde bedrijfsplatform en community richt zich op innovatie, marktontwikkelingen en on-site netwerken.

De Promotiedagen in Groningen richt zich op het bedrijfsleven in Noord-Nederland, wij hebben een stand gedeeld met andere bedrijven op het gebied van veiligheid onder andere met de Holthausen groep en Wardenburg beveiliging.Nationale Inbraakpreventieweken
Kroon BV is partner van de nationale inbraak preventie weken 2017. De zesde nationale inbraakpreventieweken worden gehouden van 1 november tot en met 31 december 2017. Meer aandacht voor inbraakpreventie, dat is waar de stichting Nationale Inbraakpreventie weken voor staat. Hoewel het aantal inbraken de laatste jaren sterk is gedaald, is elke inbraak er nog steeds een te veel. Een inbraak heeft vaak een enorme impact op de slachtoffers. Een onveilig gevoel in je eigen huis, slecht kunnen slapen, concentratieproblemen, boosheid en irritatie. De gevolgen van een inbraak zijn groot. Kroon BV wil mensen meer bewust maken van de maatregelen die zij zelf kunnen nemen op gebied van inbraakpreventie in en rond hun huis. Zie www.kroon.nl/nipw voor alle informatie.5e Telesale actie van Kroon BV


Woensdag 15 november hebben wij een Telesalesdag voor u georganiseerd, dit keer met de merken HMB, BSW en Assa Abloy. De opzet van de Telesales is op de dag zelf de laagste prijs in de markt te bieden. In 2018 zullen wij weer meerdere Telesalesdagen gaan organiseren. Kijk voor informatie op www.kroon.nl/telesales
ITW PaslodeOp 21 en 23 november hebben we de Roadshow van Spit-Paslode gehad in onze filialen Hoogezand en Emmen. We hebben op beide dagen veel belangstelling gehad, onder het genot van een kop erwtensoep of broodje hotdog kon er geluisterd worden naar de uitleg over de verschillende Paslode machines.Otoplastieken
Kroon beschikt nu over gecertificeerde specialisten voor het aanmeten van otoplastieken.
Blootstelling aan lawaai is niet alleen hinderlijk, maar kan zelfs leiden tot blijvend gehoorverlies. Het gehoorverlies is niet meer te herstellen, daarom is de juiste bescherming van het gehoor heel erg belangrijk. Deskundig aanmeten van de otoplastieken door een Kroon specialist zorgt voor een optimale pasvorm en draagcomfort. U kunt uw werknemers otoplastieken laten aanmeten bij één van onze Kroon filialen in Hoogezand, Groningen en Emmen of op verzoek bezoekt de Kroon specialist uw organisatie om de otoplastieken aan te meten en om een toelichting te geven.Kleding Management SysteemVoor alle persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u terecht bij Kroon. Laat u zich informeren over ons kleding management systeem, een online kleding bestelsysteem waarmee u en uw medewerkers snel en overzichtelijk bedrijfskleding en overige PBM’s kunnen bestellen.


Kleding ProjobIn onze vorige nieuwsbrief van september hebben wij u voorgesteld aan onze 3 nieuwe kledingmerken. Snickers Workwear, Helly Hansen en Tricorp. Dit betekend dat wij het merk Projob gaan uitverkopen. Wij zullen u binnenkort op de hoogte brengen op wat voor manier wij deze Projob kleding gaan aanbieden.DemotrainingWij kunnen u melden dat het Kroon personeel in 2018 een recordaantal demotrainingen heeft gevolgd. Door het volgen van deze demotraining blijft het kennis niveau op peil en kunnen zij u het juiste advies geven. Wij hebben de volgende trainingen mogen volgen: Snickers Workwear, Helly Hansen, Tricorp, Festool, DOM, Altrex, Salto systems, Hermeta, Intersteel, Formani, BKS, Majestic, EVVA, Deventer profielen, Moldex, ITW-Paslode, SNA Europe en Makita.NK Veldrijden 2018 Surhuisterveen!
Het Wielercomité Surhuisterveen heeft de eer om het NK KNWU Veldrijden te mogen organiseren. Op zondag 14 januari wordt in Surhuisterveen gestreden om de kampioenstruien in verschillende categorieën. Wij nodigen onze Kroon relaties uit om zondag 14 januari te komen genieten van NK Veldrijden in Surhuisterveen. Vanaf 10:00 uur ben je als Kroon relatie van harte welkom bij de Destil Promotour en in de VIP-trailer van het DESTIL-ZZPR cycling team. In de VIP-trailer kun je de hele dag tussen de wedstrijden door terecht. Wij van Kroon vernemen graag of je interesse hebt om deze wedstrijden bij te wonen. Je kunt ons bereiken op 0598-858585 of via info@kroon.nl Opgave met Kroon relatienummer. We kijken uit naar je komst !Openingstijden met de feestdagen


Vanwege de feestdagen zijn onze openingstijden gewijzigd!

Datum
Open/gesloten
Openingstijden
Vrijdag 22 december 2017
Aangepaste tijden i.v.m. kerstbijeenkomst
07.30-09.00 uur
Zaterdag 23 december 2017
Geopend
09.00-12.00 uur
Maandag 25 december 2017
Gesloten

Dinsdag 26 december 2017
Gesloten

Woensdag 27 december 2017
Geopend
08.00-17.00 uur
Donderdag 28 december 2017
Geopend
08.00-17.00 uur
Vrijdag 29 december 2017
Geopend
08.00-17.00 uur
Zaterdag 30 december 2017
Geopend
09.00-12.00 uur
Maandag 1 januari 2018
Gesloten

Vanaf dinsdag 2 januari 2018 gelden de normale openingstijden