Kroon referenties

Referentie werkplaats/kantoren Moedt bouwbedrijf

Moedt bouwbedrijf is al méér dan 75 jaar een vakkundig allround partner in de bouw. Opdrachtgevers, architecten, adviseurs en overheden kenmerken Moedt bv als flexibel, slagvaardig, meedenkend en creatief. Het veelzijdige familiebedrijf heeft in Noord-Nederland veelvuldig hun kwaliteit mogen bewijzen in grote en kleinere bouwprojecten. Kroon heeft het sluitplan mogen leveren voor de nieuwe werkplaats + kantoren. Hierbij heeft Moedt bouwbedrijf gekozen voor een keersleutelsysteem van Dom. De DOM ix Gamma keersleutels kunt u draaien, zoals u wilt: hij past altijd. Heel erg handig en vriendelijk voor uw zakken, maar ook zeer comfortabel! U heeft als huiseigenaar geen grote sleutelbos meer nodig. Ongeacht of het om de voordeur, appartementsdeur, kelderdeur, raamkruk, brievenbus- of garageslot gaat – bij het innovatieve sluitsysteem DOM ix Gamma heeft u met slechts één sleutel alles onder controle!
Referentie stichting buitensport Uithuizermeeden.

Kroon heeft voor het project SBU, RVS deurbeslag en een Salto toegangscontrole systeem geleverd.
Bouwbedrijf Veldman uit Uithuizermeeden heeft alles gemonteerd en Kroon was verantwoordelijk voor de installatie en ondersteunt bij het onderhoud van het Salto systeem.

   


PBM webshop – kleding management systeem – Moekotte Veendam B.V.

De Moekotte Engineering en Installatie Groep vindt haar oorsprong in Enschede en is in het jaar 1966 opgericht door de heer H.R. Moekotte. Inmiddels is de Moekotte Groep, met vestigingen in Enschede, Apeldoorn, Veendam en Münster (Dl) een grote speler op het gebied van de Industriële ICT, Panelen- en Modulenbouw en Elektrotechniek. Kroon BV heeft voor Moekotte een PBM-webshop gemaakt. Moekotte bestelt zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) via de PBM-webshop. In de PBM- webshop kun je als bedrijf zelf bepalen of elke werknemer zelf mag bestellen of dat een beperkt aantal mensen dit doet. Ook kun je zelf bepalen of elke werknemer alles mag bestellen of slechts een beperkt assortiment.
Voor u als beheerder van de webshop zijn alle details inzichtelijk, de beheerder heeft overzicht over het verbruik per afdeling of werknemer, alles is bijna mogelijk.Vue Bioscopen

Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden, deze worden of zijn inmiddels voorzien van EVVA cilinders geleverd door EVVA partner Kroon BV, de cilinders worden opgenomen en geplaatst door Van der Graaf beveiligingstechniek uit Groningen. Er is gekozen voor het EPS systeem, snelle levering en uitstekend geschikt voor uitgebreide sluitsystemen.Het Hart van Drenthe

Midden in boswachterij ‘Hart van Drenthe’ bevindt zich, aan het Oranjekanaal, Bungalowpark Het Hart van Drenthe. Het is een kleinschalig maar ruim opgezet bungalowpark met geschakelde en vrijstaande bungalows. Ideaal voor jonge gezinnen, wandelaars, fietsers en liefhebbers van rust en ruimte. Hier is gekozen alle bungalows te voorzien van het EVVA EPS systeem, de modulaire cilinders worden snel geleverd, de gecertificeerde nabestelde sleutels zijn zelfs binnen 48 uur leverbaar. Alle leveringen via Kroon BV Hoogezand.Sluitplan Damsterdiepgarage Groningen.

De Damsterdiepgarage in Groningen is op 5 maart 2015 uitgeroepen tot de beste parkeergarage van Nederland en dat is niet voor niks. Deze garage in het centrum van Groningen is goed bereikbaar vanaf de ringweg komende uit de richtingen Assen, Winschoten en Duitsland. De garage ligt op loopafstand van de Grote Markt, de Martinitoren, de Herestraat, de Stadsschouwburg en het UMG in Groningen. Parkeergarage Damsterdiep is een prettige en veilige garage. De garage is goed verlicht en er zijn camera's aanwezig. Door middel van licht projectie op het plafond wordt er kunst op de plafonds geprojecteerd, waarmee de garage maximaal inzet op de beleving van de bezoeker.
Kroon BV heeft hier een EVVA 3KS sluitplan geplaatst, dit is een systeem met een keersleutel en SKG***Hesco Bouw & Gemeente Vlagtwedde (Westerwolde), werk MFA Sellingen.

Uitbreiding EVVA DPI sluitplan en leveren hang- en sluitwerk.In Sellingen bouwde Hesco Bouw in opdracht van de gemeente Vlagtwedde een multifunctionele accommodatie met sporthal. Wij hebben van de toenmalige gemeente Vlagtwedde de opdracht gekregen het sluitplan op te nemen en te leveren. Het hang-en sluitwerk hebben wij geleverd aan Hesco Bouw.Sluitplan voor SCA Hygiëne products

SCA werkt samen met het Japanse Unicharm, in Hoogezand zijn 500 medewerkers werkzaam. Kroon BV heeft jarenlange ervaring in het adviseren en opstellen van sluitplannen. Samen met de klant is gekozen voor het EPS systeem waarin rekening is gehouden voor nog forse toekomstige uitbreidingen. Vanaf de A7 is het nieuwe distributiecentrum van SCA in Hoogezand duidelijk zichtbaar. Hier liggen voornamelijk incontinentiematerialen van TENA en Libero up&go luiers opgeslagen.

     Sluitplan voor winkelcentrum de Hooge Meeren

De Hooge Meeren is met circa 100 winkels en een winkeloppervlakte van ruim 23.000 m2, al vele jaren het stadshart van Hoogezand. het is één van de grootste overdekte winkelcentra van noord Nederland.Winkelcentrum de Hooge Meeren is hét adres voor al uw boodschappen of om gewoon lekker te winkelen. Het winkelcentrum is gezellig en veelzijdig, van supermarkt tot speciaalzaak, er is een keuze voor iedereen.De klant heeft een keuze gemaakt voor het EVVA ICS systeem vanwege de robuuste keersleutel. Er is hierbij gekozen voor Kroon BV als regionale hand- en sluitwerk partner.

     


Sluitplan voor VV Sellingen

VV Sellingen is een kleine vereniging met ca 200 leden. Het eerste elftal is dit seizoen via de nacompetitie gepromoveerd en gaat vanaf volgend seizoen in de 4e klasse spelen. 
De vereniging huurt de velden van de gemeente maar heeft de kantine incl. kleedkamers in eigen beheer. VV Sellingen maakt gebruik van het EVVA sluitplansysteem FPSxp. Door dit systeem is het mogelijk om met 1 systeem mensen gericht toegang te geven tot alleen die ruimten die ze nodig zijn. Dit voorkomt dat iedereen overal toegang heeft of dat mensen met meerdere sleutels rondlopen. Wij zijn erg tevreden met dit sleutelplan van Kroon BV. Binnen de vereniging hebben we afgesproken dat we mensen laten tekenen voor ontvangst van een sleutel zodat we exact weten welke sleutels in omloop zijn en dat diegene er ook verantwoordelijk voor is. 
Voor VV Sellingen heeft Kroon een EVVA sluitplansysteem FPSxp mogen leveren.Sluitplan voor Yarden Uitvaartzorg Oosterhout

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Door de loop van de jaren heen zijn er veel sleutelsystemen in gebruik genomen, meestal werd bij nieuwbouw de keus voor het merk aan de aannemer overgelaten. Inmiddels is er een duidelijke keus gemaakt voor EVVA. Met de mensen die verantwoordelijk zijn voor alles wat met techniek te maken heeft voor alle Yarden vestigingen, is er een groot sluitplan ontworpen waarin rekening is gehouden met een hoofdsleutel voor alle vestigingen. Er is gekozen voor het modulaire systeem EPS, cilinders zijn gemakkelijk in lengte aan te passen en/of om te bouwen naar enkele, dubbele of knopcilinders. Voor de levering heeft Yarden gekozen voor Kroon BV te Hoogezand, kennis en snelle levering (en reactie tijd) waren hierin van doorslag, inmiddels zijn er diverse vestigingen voorzien van het nieuwe EVVA systeem.
Voor Yarden in Oosterhout heeft Kroon een complex sleutelsysteem mogen leveren in samenwerking met sleutelleverancier EVVA.